Retail&Agrobusiness

Producătorul de vin Cramele Recaş creşte cu 15% capacitatea de producţie şi depozitare

Producătorul de vin Cramele Recaş creşte cu 15%...

Autor: Laurentiu Cotu

15.09.2016, 00:05 390
Producătorul de vin Cramele Recaş, afacere deţinută de familiile Cox (Philip şi Elvira), Gheorghe Iova şi Ioan Georgiu, şi-a bugetat pentru acest an un proiect de investiţii de aproximativ 1 mil. euro, susţinut din fonduri proprii, pentru creşterea cu circa 3 milioane de litri a capacităţii de producţie şi depozitare.
 
În urma investiţiilor din acest an, capacitatea de producţie şi depozitare a Cramelor Recaş va creşte cu 15%, de la un volum de 20 de milioane de litri, realizat de companie la finalul anului trecut, conform calculelor ZF. Concomitent cu extinderea capacităţii de pro­ducţie, în luna martie a acestui an a intrat în funcţiune şi o nouă linie de îm­buteliere, cu o capacitate de peste 9.000 de sticle pe oră. Pe lângă proiectul de extindere a capacităţii de producţie, Recaş a mai alocat în acest an aproxi­mativ 600.000 de euro pentru investiţii ce vizează sectorul de procesare, zdro­bitoare, instalaţii de control al tempe­raturii în depozite, o staţie de îmbute­liere şi în flota auto.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO