Retail&Agrobusiness

Creşterea capacităţii de producţie şi a suprafeţei de vie duce afacerile Cramele Recaş la 15 mil. euro în S1

În 2015, grupul Cramele Recaş a avut o cifră de afaceri de aproximativ 28 mil. euro

În 2015, grupul Cramele Recaş a avut o cifră de afaceri de aproximativ 28 mil. euro

Autor: Laurentiu Cotu

26.07.2016, 00:05 636
Cramele Recaş, afacere deţinută de fa­milile Cox (Philip şi Elvira), Gheorghe Iova şi Ioan Georgiu, au ajuns în primul semestru la o cifră de afaceri de peste 15 mil. euro, mai mult cu aproximativ 15% faţă de aceeaşi pe­rioadă a anului trecut, evoluţie susţinută de creşterea capacităţii de producţie.
 
Recaş estimează pentru acest an o cifră de afaceri totală de 32 mil. euro. Din grupul Cramele Recaş fac parte companiile Cramele Recaş Prod şi Cramele Recaş Vie (admi­nistrează plantaţia şi via), Cramele Recaş SA (se ocupă de combinatul de vinificaţie şi îmbu­teliere şi de activităţile de export) şi Cramele Recaş Group (marketing şi vânzări pentru piaţa autohtonă, inclusiv pentru vinurile aduse din import). „În urma unui proces de extindere a cramei şi a suprafeţelor cultivate intrate pe rod, capacitatea de pro­ducţie a Cramelor Recaş s-a mărit la un volum record pentru noi, de 20 de milioane de litri înregistraţi la finalul anului trecut. Con­co­mitent cu extinderea capacităţii de producţie, anul acesta a intrat în funcţiune o nouă linie de îmbuteliere, cu o capacitate de peste 9.000 de sticle pe oră“, a declarat pentru ZF Transil­vania Răzvan Jurca, brand manager la Cramele Recaş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO