Retail&Agrobusiness

​Eduard Uzunov, preşedinte Regatta Estate: Antreprenorii români se confruntă cu problema lipsei de predictibilitate

​Eduard Uzunov, preşedinte Regatta Estate:...

Autor: Georgiana Mihalache

20.09.2016, 15:36 379

Antreprenorii români şi generatorii de branduri se confruntă cu problema lipsei de predictibilitate şi cu lipsa unei comunicări eficiente din partea autorităţilor româneşti, a spus Eduard Uzunov, preşedinte Regatta Estate, la conferinţa ZF Branduri Româneşti.

„Antreprenorii români şi generatorii de branduri se confruntă cu problema lipsei de predictibilitate pentru că nu suntem sprijiniţi de autorităţi. Nu ni se dau facilităţi, nu suntem trataţi cu mândrie cum tratăm noi ţara noastră. Avem o lipsă de comunicare între noi şi autorităţi. Aş propune să facem o asociaţie a brandurilor să avem un cuvânt de spus în faţa autorităţilor, a celor care vin să ne cumpere”, a spus Eduard Uznuov.

Alte declaraţii ale lui Eduard Uzunov:

„Eu dau servicii de 24 de ani. Nu e simplu pe acestă piaţă de servicii. Nu pot să mă gândesc la o extindere foarte mare pe termen lung. Avem creştere, numai pe site există proprietăţi de un miliard de euro la vânzare, 150 de milioane sunt apartamente, imobile de birouri de circa 200 de milioane. Am investit foarte mult în internet, vrem să fim cât mai vizibili, ne interesează o creştere pe următorii ani.

E important să avem o voce unită.

Autorităţile nu se iua de multinaţionale, se iau de firmele româneşti.

Prima măsură este transparenţa. Totdeauna plec de la primării în ceaţă. Mai sunt alte măsuri, să avem o comunicare mai bună, să ştim că legile se modifică în sprijinul brandurilor româneşti.

Eu aş fi putut să vă spun în 2006 la cât aş fi ajuns în următorii ani, dar acum nu mai pot să fac acest lucru. Noi nu avem o planificare la nivelul statului. Noi depindem de ei.

a spus Eduard Uzunov, preşedinte Regatta Estate, la conferinţa ZF Branduri Româneşti.

Diferenţa dintre antreprenor şi angajat este entuziasmul şi trebuie să  reuşeşti să transmiţi acest entuziam.

Noi nu folosim instituţia lobby-ului. E controversat cât e legal şi illegal este lobby-ul”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO