Retail&Agrobusiness

Artima, divizia de supermarketuri a Carrefour, şi-a prelungit cu un an un credit de 30 mil. lei la BRD

Artima, divizia de supermarketuri a Carrefour, şi-a...

Autor: Cristina Roşca

13.02.2017, 00:06 3287

Compania Artima, controlată de grupul francez Carrefour, a prelungit cu un an, până la data de 21 ianuarie 2018, un credit de 30 de milioane de lei pe care îl avea la BRD - Groupe Société Gé­né­rale. Artima este compania prin care grupul francez operează pe piaţa locală divizia de supermarketuri, respectiv maga­zinele Carrefour Market.

Până la închiderea ediţiei repre­zen­tanţii gigantului francez nu au putut fi con­tactaţi pentru a oferi informaţii pri­vind această facilitate de credit, precum scopul acesteia.

Pentru prelungirea contractului cu un an, Carrefour a întrunit Adunarea Ge­nerală Extraordinară a Actionarilor Artima. „Aprobă, în unanimitate, pre­lun­girea cu o perioada de un an, înce­pând cu data de 31 ianuarie 2017 până la 31 ianuarie 2018, a duratei contractului de credit încheiat în aprilie 2013 (...)“, po­trivit documentelor oficiale. Creditul con­tractat acum mai puţin de patru ani a mai fost prelungit anterior de trei ori, în de­cem­brie 2013, ianuarie 2015 şi ia­nua­rie 2016.

Grupul francez Carrefour este pre­zent pe piaţa locală prin mai multe en­ti­tăţi juridice, cu afaceri cumulate de 1,7-1,8 mld. euro, potrivit estimărilor ZF. Cea mai importantă companie ca bu­siness este Carrefour România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO