Companii

Resilux, un producător belgian de preforme, vrea să dezvolte fabrica din România cu o majorare de capital de 7 milioane de euro. Compania are pe piaţa locală o fabrică în comuna Dascălu din judeţul Ilfov, unde lucrează 39 de angajaţi

Resilux, un producător belgian de preforme, vrea să...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.05.2021, 17:25 818

Resilux, un producător belgian de preforme, a adus în martie peste 34 mil. lei (aproape 7 mil. euro) la capitalul subsidiarei din România Resilux Packaging South East Eu­rope, potrivit informaţiilor disponi­bile la Registrul Comerţului. Aceasta a fost una dintre cele mai mari cinci majorări de capital făcute în martie.

Compania are pe piaţa locală o fabrică în comuna Dascălu din ju­deţul Ilfov, iar banii ar urma să fie folosiţi pentru extinderea acesteia, potrivit informaţiilor publice. Fabrica din Ilfov avea la sfârşitul anului trecut 39 de angajaţi.

„O sumă de 17,2 mil. euro a fost investită în active fixe corporale (în exerciţiul financiar 2020 – n. red.). Cele mai importante cheltuieli de capital au fost pentru noi linii de producţie pentru extinderea fabricii de preforme în România“, se arată în raportul aferent anului 2020.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO