Companii

Cometex merge cu un retail park în Vălenii de Munte, oraş cu 12.000 de locuitori, cea mai mică ţintă de până acum a grupului controlat de Dan Ostahie

Retail-Park-Valenii-de-Munte

Retail-Park-Valenii-de-Munte

Autor: Cristina Bellu

01.05.2024, 19:00 2361

Dezvoltatorul de par­curi de retail Cometex, parte din grupul Altex, liderul comerţului electro-IT local şi una dintre cele mai puternice companii antre­prenoriale româneşti, a finalizat o investiţie de peste 5 mil. euro în des­chiderea unui centru comercial în Vălenii de Munte, judeţul Prahova.

Investiţia marchează cea mai mică „ţintă“ a grupului de până acum, dat fiind faptul că oraşul are doar 12.000 de locuitori, potrivit celor mai recente date INS, de la recesământul din 2021.

Compania mai este prezentă cu parcuri de retail în Braşov, Dej, Deva, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Satu Mare, Turnu Magurele, Huşi şi Vatra Dornei, oraşe în care numărul populaţiei variază între 12.500 şi 238.000.

Proiectul din Vălenii de Munte, care se deschide astăzi, ocupă o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, iar printre chiriaşi se găsesc brandurile Altex, Animax, Sinsay şi Pepco.

„Planul nostru de extindere la nivel naţional este în desfăşurare şi avem încredere că noul retail park va contribui la prosperitatea economică a comunităţii locale“, spune Vicenţiu Spătaru, directorul general al Cometex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO