Companii

Raport HeidelbergCement pentru S1/2020:creşteri considerabile la vânzările de ciment. HeidelbergCement România a avut în 2019 afaceri de aproape 1,2 mld. lei, în creştere cu 26% faţă de 2018

Raport HeidelbergCement pentru S1/2020:creşteri...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.08.2020, 08:00 220

HeidelbergCement România, subsidiara locală a grupului german cu acelaşi nume, a raportat creşteri ale vânzărilor de ciment în primul semestru din 2020, însă în acelaşi interval au scăzut volumele de agregate şi beton, potrivit celui mai recent raport al grupului, aferent primelor şase luni din 2020.

„În vreme ce, în Bulgaria, Cehia, Rusia şi Grecia, vânzările (de ciment – n. red.) au scăzut, a fost înregistrată o creştere uşoară în Kazahstan şi creşteri considerabile în Polonia şi România. (...) În Europa Centrală şi în Asia, creşterile (liniei de agregate – n. red.) din Cehia şi Rusia au fost în contrast cu declinul vânzărilor din România, Slovacia şi Grecia“, se arată în raportul amintit.

Aceleaşi ţări – România, Slovacia şi Grecia – au înregistrat scăderi substanţiale ale volumelor de beton (ready-mixed) vândute.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO