Companii

Ramona Bulucu, purtătorul de cuvânt al Ministerului Public, despre accidentul din Muntenegru: Nu s-a pus problema începerii urmăririi penale

Ramona Bulucu, purtătorul de cuvânt al Ministerului...

Autor: Mirabela Tiron

27.06.2013, 14:29 73

Ramona Bulucu, procuror-şef, purător de cuvânt al Ministerului Public, spune că nu s-a pus problema începerii penale a proprietarilor celor două agenţii, Mareea Comtur şi Gregory Tour, dat fiind că procesul este în faza actelor premergătoare.

“S-au solicitat spre verificare actele firmelor, au fost audiaţi patru martori pasageri din  autocar. Nu s-a pus problema începerii urmării penale pentru că suntem în faza actelor premergătoare”, a spus ea.

Duminică, un autocar cu 47 de români aflaţi în vacanţă s-a prăbuşit într-o prăpastie din Muntenegru. În urma accidentului, 18 persoane şi-au pierdut viaţa iar ceilalţi au fost răniţi. Turiştii se aflau într-un circuit organizat de agenţia de turism Mareea Comtur, deţinută de Marius Usturoiu. Transportul era asigurat de firma Gregory Tour, deţinută de familia Grigore.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO