Companii

Radisson Blu din Cluj-Napoca estimează afaceri de 7 mil. euro în 2023 şi pariază pe Untold

Radisson Blu din Cluj-Napoca estimează afaceri de 7 mil....

Autor: Mirabela Tiron

24.07.2023, 08:00 445

Hotelul, deschis în iunie anul trecut, a avut afaceri de 15,7 mil. lei (3,2 mil. euro)  În lunile de vară Clujul găzduieşte o serie de evenimente care susţin creşterea cererii pentru cazare.

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj Napoca, dezvoltat de Winners Park Invest, deschis în vara anului trecut, estimează până la final de an un grad de ocupare mediu de cel puţin 65% şi afaceri de 7 milioane de euro, potrivit oficialilor companiei.

„Ultimele luni pen­tru noi au fost foarte bune, având şi posibili­tatea de a compara iunie 2023 cu prima luna a noastră du­pă deschidere, iunie 2022. Am avut o creştere foarte mare atât pe grad de ocu­pare cât şi pe ADR /rată medie (tarif mediu pe ca­meră - n.red.) ducându-ne pe o poziţie de top în mar­­ket share pe Cluj“, a spus pentru ZF Nina Moldo­van, preşedintele boardului Winners, com­pania care adminis­trează hotelul de cinci stele Ra­disson Blu din Cluj-Na­poca, deschis în iunie anul trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO