Companii

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca: Clujul este o piaţă de evenimente. La Untold am fost la capacitate maximă

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca:...

Autor: Mirabela Tiron

22.08.2022, 00:07 1419

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca, deschis în iulie anul acesta, a avut toate camerele ocupate în perioada Untold, cel mai mare festival de muzică electronică şi pop din România.

„Am deschis la timp hotelul să îi găzduim pe oaspeţii de la Untold (festivalul s-a desfăşurat în perioada 4-8 august – n. red.). Hotelul nostru a fost unul tematic, organizatorii hotelului s-au ocupat de pachete. Toate camerele au fost ocupate cu români, dar şi turişti străini. Acest festival este bine-venit în timpul verii, are un aport important în business. Ne pregătim pentru evenimentele care urmează în toamnă, vrem ca la anul să avem cât mai multe parteneriate cu organizatorii de evenimente. Piaţa din Cluj este o piaţă de evenimente, ceea ce este foarte important în condiţiile în care călătoriile nu au revenit la nivelul anului 2019”, a spus pentru ZF Nina Moldovan, preşedintele boardului Winners, compania care administrează hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca, cu 149 de camere.

Preţul pachetului ce a inclus patru nopţi de cazare cu mic dejun la Radisson Blu şi bilete VIP a variat între 15.000 de lei (3000 de euro-n.red) în camera dublă standard şi 17.000 de lei în camera dublă premium.

Radisson Blu este fostul hotel de două stele Sport, care a fost renovat cu 22 mil. de euro şi transformat într-un hotel de cinci stele. Proiectul a fost dezvoltat de Winners Park Invest, companie controlată indirect de Horia Ciorcilă. Dezvoltatorul a cumpărat în toamna anului 2018, de la SIF Moldova, hotelul Sport din Cluj,  într-o tranzacţie care s-a ridicat la 5,6 milioane de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO