Companii

PwC caută de şase ani un cumpărător pentru ansamblul Terra Residence. Preţul cerut la ultima licitaţie a fost de 7,5 mil. euro, însă niciun cumpărător nu a oferit aceşti bani

Activele companiei au fost scoase la vânzare pentru prima dată în 2011, pentru nouă milioane de euro în schimbul a două blocuri ridicate parţial.

Activele companiei au fost scoase la vânzare pentru prima dată în 2011, pentru nouă milioane de euro în schimbul a două blocuri ridicate parţial.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.06.2017, 00:04 972

Complexul rezidenţial Terra Re­si­dence aşteaptă, de şase ani, un cum­părător, după ce nu a achiziţionat ni­meni ansamblul nici în urma celei mai re­cente licitaţii pe care a organizat-o divi­zia de insolvenţă a grupului Price­water­houseCoopers (PwC), adminis­tra­torul judiciar al dezvoltatorului Terra Vision, aflat în faliment. Astfel, PwC nu a reuşit să vândă cele trei blocuri care alcătuiesc complexul.

„Aceste active nu au fost vândute la licitaţia de pe 3 mai şi avem aceeaşi situaţie. Piaţa nu a oferit un preţ la nivelul aşteptărilor creditorilor, preţul oferit nu a satisfăcut aşteptările credit­o­rului principal“, spun repre­zen­tanţii PwC.

În anunţul privind licitaţia de pe 3 mai, PricewaterhouseCoopers spunea că preţul de pornire al licitaţiei este de 7,52 milioane de euro, la care se adaugă TVA aplicabil, dacă este cazul, potrivit Codului fiscal. La vânzare este scos complexul rezidenţial Terra Residence, situat în localitatea Voluntari, pe Bulevardul Eroilor (fosta şoseaua Ştefăneşti), nr. 118, judeţul Ilfov, compus din mai multe terenuri şi trei blocuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO