Companii

Producătorul de materiale de construcţii Daw Benţa, afaceri de 21,3 mil. euro în S1/2020, plus 10% faţă de primul semestru din 2019. Recent, Daw Benţa a anunţat că va începe în judeţul Mureş construcţia unei fabrici noi, de cărămizi decorative

Antreprenori locali

Producătorul de materiale de construcţii Daw Benţa,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.09.2020, 16:40 156

Producătorul de lacuri, vopsele şi alte materiale pentru construcţii Daw Benţa, deţinut de antreprenorul Remus Aurel Benţa, a încheiat primul semestru al anului cu afaceri mai mari cu aproape 10% faţă de acelaşi interval al anului trecut.

„În primul semestru din 2020, gru­pul Daw Benţa a înregistrat o cifră de afaceri de 21,3 mil. euro, în creş­tere cu 9,8% faţă de primul semestru din 2019“, spun reprezentanţii com­pa­­niei.

Recent, Daw Benţa a anunţat că va începe construcţia unei fabrici noi în judeţul Mureş, intrând astfel pe o nişă nouă, a cărămizilor decorative aparente. Demararea investiţiei este preconizat să aibă loc anul acesta, iar perioada de implementare va fi de 15 luni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO