Companii

Producătorul îngheţatei Amicii a intrat în insolvenţă. Acţionarii invocă lipsa de lichidităţi

Autor: Mădălina Dediu Panaete

12.12.2016, 00:07 4720

Kubo Ice Cream Company din Piatra-Neamţ, producătorul îngheţatei Amicii, a intrat în insolvenţă la propria cerere, conform datelor din Buletinul Procedurilor de Insolvenţă (BPI).

Florin Rosescu, unul dintre acţionarii companiei, spu­nea la jumătatea acestui an că este în căutarea unui partener de business, fără a da alte detalii. Acţionarii au avut o tentativă de vânzare a businessului şi în 2008.
„Prin cererea înregistrată pe rolul acestei instanţe sub nr. 3592/103/2016, la data de 24.11.2016, debitorul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L. a solicitat deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de el.  În motivarea cererii debitorul a arătat că are datorii mai vechi de 60 de zile şi mai mari de 40.000 de lei şi că a ajuns în stare de insolvenţă pentru că în activitatea sa financiară s-a înregistrat un dezechilibru concretizat în lipsa de lichidităţi  necesare pentru plata datoriilor exigibile către creditori“, se arată în documentul BPI.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO