Companii

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda a realizat afaceri de 9,5 mil. euro în T1 2023, plus 23%

Bogdan Bul­garia, managing director pentru Europa de Est a grupului CONSOLIS

Bogdan Bul­garia, managing director pentru Europa de Est a grupului CONSOLIS

Autor: Laurentiu Cotu

16.05.2023, 17:00 126

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda, constructorul fabricii de MDF din Oarja, de lângă Piteşti, un proiect de 150 mil. euro a concernului turc Yildiz Entegre, a finalizat primul trimestru din acest an cu o cifră de afaceri de aproape 9,5 mil. euro, în creştere cu aproximativ 23% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit informaţiilor transmise de companie. ASA CONS mizează în acest an pe afaceri totale de aproximativ 30 mil. euro. 

’’În segmentul nostru, trimestrul I al acestui an a fost mult peste media normală a activităţii noastre din ultima perioadă. Astfel, în trimestrul I al anului 2023 am înregistrat cel mai mare volum de producţie din istoria companiei, raportat la aceleaşi perioade din anii trecuţi. Această tendinţă a venit ca urmare a numărului mare de contracte semnate încă de la finalul anului 2022, cu execuţia planificată în primul semestru al anului 2023’’, a declarat pentru ZF Transilvania Bogdan Bul­garia, managing director pentru Europa de Est a grupului CONSOLIS.

ASA CONS România a finalizat anul 2022 cu o cifră de afaceri de peste 33 mil. euro, realizând astfel cea mai bună performanţă din istoria companiei. În 2021, producătorul de prefabricate a avut afaceri de 23,3 mil. euro (114,7 mil. lei), potrivit datelor existente pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO