Companii

Producătorul de mobilă Spectral din Vaslui investeşte 1 mil. lei în utilaje şi camioane pentru transport. Compania a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri netă de 6,7 mil. euro.

ANTREPRENORI LOCALI

Compania a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri netă de 6,7 mil. euro.

Compania a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri netă de 6,7 mil. euro.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

22.01.2024, 18:00 105

Compania a aplicat pentru fonduri prin Programul naţional multianual de microindustrializare, dar proiectul nu se află printre cele aprobate.

Producătorul de mobilă Spectral Mobila, care deţine o fabrică în apropierea municipiului Bârlad şi o reţea de magazine sub acelaşi nume, investeşte 1 milion de lei în achiziţia de utilaje pentru producţia de mobilă şi în camioane de transport pentru produsele fabricate.

„Am aplicat pentru fonduri de 500.000 de lei în cadrul Programului naţional multianual de microindustria­lizare pentru investiţia de 1 milion de lei,  dar nu au fost fonduri decât pentru mai puţin de 200 de companii care s-au înscris. Noi am avut numărul de înregistrare 814 şi nu suntem printre cei care au fost admişi. Vom face în continuare investiţiile din fonduri proprii“, a spus Dan Dodiţă, admi­nistrator al Spectral Mobilă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO