Companii

Producătorul de componente auto Compa Sibiu intră în industria ospitalităţii alături de grupul hotelier Accor şi inaugurează un hotel de 121 de camere la Sibiu sub brandul Mercure

Brandul Mercure face parte din portofoliul Accor. Grupul hotelier numără la nivel mondial peste 5.300 de proprietăţi în peste 110 ţări.

Brandul Mercure face parte din portofoliul Accor. Grupul hotelier numără la nivel mondial peste 5.300 de proprietăţi în peste 110 ţări.

Autor: Alexandra Matei

09.11.2023, 09:00 3767

♦ În urmă cu doi ani, producătorul de componente auto a creat firma Arini Hospitality, al cărei asociat unic este compania Compa Sibiu ♦ Noua firmă a primit atunci un ajutor de stat de 3 mil. euro pentru dezvoltarea hotelurilor sub brandurile internaţionale din portofoliul Accor şi anume Mercure şi Ibis.

Producătorul de compo­nente auto Compa Sibiu, o companie cu afaceri de aproape 740 mil. lei în 2022, intră în industria ospitalităţii alături de grupul hotelier francez Accor, prin deschiderea unui hotel de 121 de camere la Sibiu sub brandul Mercure.

Hotelul Mercure Sibiu Arsenal va funcţiona în baza unui contract de management, pe o perioadă de zece ani, între grupul hotelier Accor şi investitorul local Compa S.A. Sibiu.

„Compa este una dintre compa­niile de tradiţie ale Sibiului cu o istorie de peste 135 de ani. Compania noastră s-a dezvoltat împreună cu ora­şul pe parcursul ultimului secol. Ne bucurăm să intrăm în industria ospi­talităţii alături de partenerul nostru Accor. Sperăm că acest lucru ne va aduce mai aproape de comunitate printr-o activitate care să fie benefică atât pentru compania noastră, cât şi pentru oraş“, a transmis Dan Băiaşu, director comercial şi director general adjunct al SC Compa SA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO