Companii

Poşta a avut un profit de 1,4 mil. euro în ianuarie anul acesta

Poşta a avut un profit de 1,4 mil. euro în ianuarie anul acesta

Autor: Mirabela Tiron

05.03.2012, 15:06 191

Compania Naţională Poşta Română a înregistrat în ianuarie anul acesta un profit brut de aproximativ 1,4 milioane euro, în creştere faţă de luna decembrie a anului trecut, potrivit oficialilor companiei. Poşta nu a precizat despre ce creştere este vorba.

"Poşta a înregistrat lunar profit, începând din luna august 2011 şi a încheiat semestrul doi al anului 2011 cu un profit de 3,7 milioane Euro, pentru prima dată în ultimii trei ani", potrivit lui Dumitru Daniel Neagoe, directorul general al Poştei. Compania nu a transmis ce cifra de afaceri şi profit a obţinut pe întreg anul 2011.

Neagoe a menţionat că prin rezultatele înregistrate, mai ales în semestrul al doilea al anului 2011, s-a reuşit diminuarea pierderilor iar funcţionarea profitabilă care a debutat în luna august (2011) plasează Poşta pe drumul cel bun şi oferă garanţia implementării măsurilor manageriale corecte.

"Pentru 2012, Poşta Română va continua alocarea de resurse şi dezvoltarea de noi proiecte pe segmentele cu ritm accelerat de creştere: servicii financiare, e-commerce, curierat rapid şi publicitate prin poştă, în paralel cu îmbunătăţirea serviciilor prestate publicului larg şi asigurarea furnizării serviciului poştal universal pentru toţi cetăţenii".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO