Companii

Popoviciu şi Dimofte au făcut profit de 30 milioane de euro din malluri şi spaţii comerciale

Popoviciu şi Dimofte au făcut profit de 30 milioane de...

Autor: Cristi Moga

17.07.2013, 21:37 825

Un număr de 16 firme din sfera oamenilor de afaceri Gabriel Popoviciu şi Radu Dimofte au raportat anul trecut un profit cumulat de aproape 30 mil. euro, în creştere cu 85% comparativ cu anul trecut, reiese dintr-o analiză a ZF, cele mai mari câştiguri fiind aduse de zona comercială a proiectului Băneasa şi de portofoliile de spaţii deţinute prin firmele Universal, Practic şi Meteor.

Rulajul cumulat al firmelor analizate a fost anul trecut de 161,7 milioane de euro, în creştere cu 6,5%, în timp ce numărul de angajaţi ai acestor societăţi a fost de 3.140.

Deşi în portofoliul celor doi oameni de afaceri se află şi reţelele Pizza Hut şi KFC, hotelul Howard Johnson sau clădirea Dorobanţi 239, fostul sediu central al Petrom, „perla“ portofoliului rămâne proiectul Băneasa, unde firmele Băneasa Developments şi Băneasa Investments au raportat profituri cumulate de peste 20 mil. euro.

„2012 a fost un an de transformare pentru Băneasa Developments, incluzând implementarea mai multor sisteme şi anumite reorganizări“, a declarat pentru ZF Giorgios Argentopoulos, CEO al Băneasa Developments.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.07.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO