Companii

Policolor-Orgachim: „Contextul alegerilor poate conduce la alocări de resurse guvernamentale mai degrabă către consum şi mai puţin către investiţii“

Policolor-Orgachim: „Contextul alegerilor poate conduce...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.04.2024, 18:30 117

În portofoliul Policolor, ponderea cea mai mare o are retailul, iar la nivel naţional compania vinde şi prin intermediul unei reţele formate din şapte parteneri.

Producătorul de lacuri şi vopsele Policolor-Orgachim se aşteaptă la un context de instabilitate în 2024, pe fondul celor patru rânduri de alegeri care vor avea loc în ultimele luni, amintind că deja câteva categorii sociale au început să protesteze.

„Aceste lucruri pot conduce la alocări de resurse guvernamentale mai degrabă către consum şi mai puţin către investiţii. În ceea ce ne priveşte, investiţiile pe care le-am făcut în capacităţile de producţie ne dau încre­derea că putem ţine costurile de producţie sub control şi că ne vom per­mite să ajustăm producţia în funcţie de cererea clienţilor noştri“, spune Liviu Petre, CFO la Policolor-Orgachim.

Compania şi-a plani­fi­cat pentru următorii ani investiţii în automatizarea proceselor de producţie după ce anul trecut a încheiat o etapă de dezvoltare a liniilor de fabricaţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO