Companii

Petre Niculae şi Florin Ababe au vândut jumătate din locuinţele proiectului ARQA Jolie Village

Alexan­dru Rădulescu, chief sales officer, ARQA

Alexan­dru Rădulescu, chief sales officer, ARQA

Autor: Bogdan Alecu

21.02.2024, 09:30 1100

Dezvoltatorul imobiliar ARQA a vândut jumătate din între­gul ansamblu rezidenţial ARQA Jolie Village din zona Iancu Nicolae în mai puţin de un an de la începerea construcţiei.

ARQA Jolie Village este un ansamblu rezidenţial din zona Iancu Nicolae din Pipera care oferă comu­ni­tăţii sale 158 de unităţi. Investiţia totală în proiect este de peste 22 de milioane de euro, iar pentru suma de 12 milioane de euro, compania a obţinut finanţare prin intermediul Libra Bank.

„Proiectul a captat şi atenţia in­ves­titorilor până în această fază de dezvoltare, iar în momentul de faţă se realizează schimbarea către clien­ţii finali, care au, în general, un apetit mai mic de risc decât investitorii. Ast­fel, discuţiile prezente sunt în pro­porţie de peste 90% cu clienţi fi­nali, iar acest lucru reiese şi din tipo­logiile de apartamente solicitate, pre­cum penthouse-uri şi aparta­mente mari cu grădină proprie şi, în mare parte, apartamente cu o va­loare mai mare de 500.000“, a declarat Alexan­dru Rădulescu, chief sales officer, ARQA.

Termenul de livrare al pro­iec­tu­lui, dezvoltat într-o singură etapă, este finalul primului semestru al acestui an, iar evoluţia de construcţie a pro­iectului are un flux de execuţie rapid, dezvoltând 85% din proiect în mai pu­ţin de un an de la lansarea lucrărilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO