Companii

PepsiCo şi-a întărit „armata“ de manageri români şi a recrutat un executiv de la Mondelez

Cea mai recentă mutare este recrutarea Alexandrei Riştariu, care a condus Mondelez România

Cea mai recentă mutare este recrutarea Alexandrei Riştariu, care a condus Mondelez România

Autor: Mădălina Dediu Panaete

19.02.2024, 00:07 672

PepsiCo, gigant care în România este numărul doi din industria băuturilor răcoritoare ca cifră de afaceri şi lider pe piaţa de snackuri, a făcut în ultimul an o serie de mutări în top managementul regional, schimbări care îi aduc în prim-plan pe mai mulţi executivi români. Atenţia pe România a crescut mai ales în condiţiile în care la conducerea businessului PepsiCo din Europa este Silviu Popovici.

„Avem o echipă în România foarte bună şi foarte competentă. Suntem foarte mulţumiţi de cum progresăm în România. În rest, rolul meu este să nu încurc, să fiu sigur că echipa are resursele necesare ca de exemplu investiţii în infrastructură de producţie. În rest, echipa ştie ce are de făcut. Ei înţeleg mult mai bine piaţa românească decât mine, care am plecat acum 25 de ani din România“, spunea recent Silviu Popovici, care ocupă din 2019 funcţia de CEO al PepsiCo Europe, un gigant cu venituri nete de peste 13 miliarde de dolari în 2023. Cea mai recentă mutare este recrutarea Alexandrei Riştariu, care a condus Mondelez România, în funcţia de organized trade director. Pe această funcţie a fost anterior Radu Berevoescu, care este acum general manager al PepsiCo România & senior commercial director East Balkans.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO