ZF 24

PepsiCo a recrutat-o pe Alexandra Rîştariu, fost Director de Marketing la Mondelez International, pentru functia de Organized Trade Director

PepsiCo a recrutat-o pe Alexandra Rîştariu, fost...

Autor: Roxana Rosu

16.02.2024, 12:19 3636

PepsiCo a recrutat-o pe Alexandra Rîştariu în funcţia de Organized Trade Director, ea urmând sp raporteze direct către Radu Berevoescu, General Manager şi Senior Commercial Director East Balkans.

Alexandra Rîştariu are o carieră de peste 15 ani în industria bunurilor de larg consum (FMCG), unde a gestionat diverse funcţii şi proiecte în mai multe regiuni.  Înainte de a se alătura echipei PepsiCo, ea a ocupat poziţia de Director de Marketing pentru produsele de panificaţie SCE la Mondelez International.

„Sunt încântată să mă alătur echipei PepsiCo, o companie globală de top cu o misiune şi o viziune puternice. Sunt motivată să lucrez cu echipa pentru a ne atinge obiectivele strategice şi pentru a oferi consumatorilor noştri produse şi experienţe excelente,” a declarat Alexandra Rîştariu.

În noul său rol, de director al Organized Trade, Alexandra va prelua conducerea şi gestionarea canalelor Organized Trade, Discounters şi eComm, având ca obiectiv sprijinirea echipei pentru a livra experienţe excelente în magazine şi pentru a negocia cu partenerii locali, regionali şi internaţionali pentru atingerea obiectivelor strategice ale companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO