Companii

Patriciu a ajuns la un grad de ocupare de 40% în Cubic Center, după ce a atras OBI şi Agricover

Patriciu a ajuns la un grad de ocupare de 40% în Cubic Center, după ce a atras OBI şi Agricover

Autor: Cristi Moga

07.11.2011, 16:12 475

Dinu Patriciu Global Services, compania prin care omul de afaceri Dinu Patriciu îşi administrează portofoliul imobiliar, a închiriat companiei OBI România un spaţiu de 1.200 de metri pătraţi în clădirea Cubic Center din Pipera, în care şi grupul Agricover a preluat un spaţiu de 1.400 de metri pătraţi.

Prin semnarea noilor contracte, Patriciu a ocupat peste 10.000 de metri pătraţi în clădirea cu o suprafaţă închiriabilă de birouri de 25.300 de metri pătraţi, respectiv un grad de ocupare de circa 40%.

Agricover se va muta în Pipera până la sfârşitul acestui an, în timp ce sediul OBI va deveni operaţional în Cubic Center la începutul anului viitor.

În prezent clădirea Cubic Center are chiriaşi doar firme din grupul Mercadia, controlat tot de către Dinu Patriciu, precum şi firma Dream Team Catering.

În Bucureşti Dinu Patriciu mai deţine clădiri de birouri precum Lakeview (în parteneriat cu AIG Lincoln), Băneasa Business Center, Banu Antonache Office sau Cascade Office, fiind unul dintre cei mai importanţi proprietari de spaţii office.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO