Companii

(P) Notino.ro lansează coduri de reducere şi cadouri de lux la cosmetice şi parfumuri de brand, în 2023!

(P) Notino.ro lansează coduri de reducere şi cadouri de...
12.06.2023, 12:34 113

În acest an ai numeroase promoţii, reduceri şi cadouri la cosmetice şi parfumuri de brand doar pe Notino.ro. Aici ai posibilitatea de a cumpăra parfumuri, produse de machiaj şi alte articole de înfrumuseţare la preţuri avantajoase, poţi obţine cele mai bune reduceri din vara anului 2023.

Notino este cel mai mare e-shop european, are peste 82.000 de produse unice – parfumuri şi cosmetice de brand, originale 100%. Acestea sunt de calitate înaltă, provin de la 1.500 de branduri renumite în numeroase ţări ale lumii.

În 2023, acest magazin vine cu promoţii mari, reduceri substanţiale şi cadouri de lux din gama produselor de înfrumuseţare. Aici, în oferta de produse de brand vei găsi:

·         Reduceri la sute de produse cosmetice de vară, pentru îngrijirea pielii, cu SPF de protecţie mare împotriva razelor ultraviolete puternice (loţiuni, creme cu SPF pentru adulţi şi copii)

·         Promoţii la articole de pedichiură (ex. cremă, mască hidratantă, mască de exfoliere)

·         Preţuri mici la parfumuri şi alte produse cosmetice de lux din gama lichidare de stoc

·         Promoţii la creme de piele, la accesorii de masaj pentru corp, la produse concentrate pentru slăbit anti-celulită

·         Cadouri de lux la cumpărarea unor produse din gama unor branduri renumite

·         Livrare gratuită şi promoţii la epilatoare IPL pentru corp şi faţă, la creme depilatoare pentru pielea sensibilă şi alte dispozitive electrice

·         Promoţii la produsele de machiaj – ruj, rimel, creion dermatograf, paletă de farduri şi multe altele.

Notino are şi cosmetice travel size, care sunt perfecte pentru valiza de călătorie. Ele pot fi parfumuri sau articole de îngrijire a pielii, produse pentru păr sau de machiaj, care sunt în cantităţi mici şi se pot lua şi în avion. Produsele se pot găsi online, dar şi în punctele de vânzare din Bucureşti, din Mega Mall şi Promenada Mall. Prin urmare, poţi cumpăra produsele online la ofertă şi reduceri, dar şi în magazinele fizice unde preţurile sunt la fel de accesibile.

În magazinele din capitală ai şi posibilitatea de a încerca oglinda virtuală, pentru a vedea cum arată rujul, fondul de ten sau fardul de faţă. De asemenea, se poate folosi şi altă tehnologie modernă – aparatul Shade Finder – care indică nuanţa adecvată pentru fondul de ten. Cu aparatul Youth Finder din magazine poţi alege cele mai bune produse de make-up în funcţie de tipul de ten pentru a nu da greş niciodată.

Notino te ajută să cumperi mai ieftin produse cosmetice şi parfumuri de brand!

În acest an, poţi folosi un cod reducere Notino şi astfel nu trebuie să plăteşti preţul întreg pentru produsul cosmetic dorit sau parfumul de brand ales. Trebuie doar să alegi oferta ce are cod şi să utilizezi acel cod de reducere. Acestea sunt articole originale, de brand şi se vând astfel la noul preţ scăzut.

Fanii Notino ştiu deja despre aceste coduri de reducere, pentru că ei au reduceri speciale la produsele cosmetice şi parfumurile de brand. Clienţii pot obţine un cod de reducere la cumpărarea de produse cosmetice şi parfumuri de brand şi deci prin achiziţionarea unui voucher de la Notino. Voucherul poate fi în valoarea de 100-400 RON şi poate fi utilizat pe o perioadă de 12 luni. 

Reduceri mari pe Notino sunt şi la parfumurile de lux din gama lichidare de stoc, care sunt 100% originale. Magazinul oferă şi posibilitatea de a cumpăra cadouri personalizate, prin gravarea de mesaje speciale cu laser pe sticla de parfum dorită. Un astfel de produs poate avea o dedicaţie specială, care îl va transforma într-o surpriză grozavă.

De asemenea, produsul poate fi expediat într-un ambalaj luxos, mai sofisticat, care să fie mai potrivit pentru acea ocazie. Ambalarea de tip cadou arată senzaţional (în cutii colorate, elegante, legate cu fundiţe din satin) şi se poate comanda direct pe site. În plus, cadoul se poate trimite şi direct destinatarului, poate avea ataşată chiar şi o felicitare foarte frumoasă cu mesajul personal pe ea.  

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO