Companii

Omul de afaceri Omer Susli a închis luni magazinul de decoraţiuni interioare Homelux din Bucureşti. „Merge bine online-ul acum. Cel mai mult am vândut, în ultimele zile, paturi, saltele, canapele extensibile”

Magazinul Homelux din Bucureşti a fost deschis în decembrie 2019.

Magazinul Homelux din Bucureşti a fost deschis în decembrie 2019.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.03.2020, 14:28 265

Omul de afaceri Omer Susli a închis luni magazinul de decoraţiuni interioare Homelux din Bucureşti, însă celelalte două – din Focşani şi din Ploieşti – sunt în continuare deschise, funcţionând cu program redus, între orele 12 şi 19. Magazinul din Capitală a fost închis ca urmare a măsurilor anunţate de autorităţi în weekend în contextul epidemiei de coronavirus, fiind amplasat în complexul comercial Value Center, dezvoltat de Prime Kapital.

„Merg bine vânzările online acum, deşi şi acolo am înregistrat o scădere. Cumpărătorii comandă şi noi le livrăm acasă. Oamenii se chinuie să cheltuie cât mai puţin acum. Cel mai mult am vândut, în ultimele zile, paturi, saltele, canapele extensibile, probabil pentru rudele pe care oamenii le-au cazat la ei acasă. Nu cumpără nimeni produse din gama de lux acum”, spune Omer Susli.

Magazinele Homelux au în total circa 100 de angajaţi. Începând de ieri, 20 dintre ei, cei care au copii, au primit zile libere pentru a sta acasă împreună cu aceştia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO