Companii

Omul de afaceri Iulian Dascălu va opera proiectele de retail Family Market printr-un joint venture cu un grup de investiţii româno-american care are printre fondatori antreprenorul ieşean în industria tech Ilie Ghiciuc

Omul de afaceri Iulian Dascălu va opera proiectele de...

Autor: Roxana Rosu

26.04.2023, 15:33 1061

Dezvoltatorul imobiliar Iulius, al omului de afaceri Iulian Dascălu, a înfiinţat un joint venture cu grupul de investiţii româno-american W&E Assets, care are printre fondatori antreprenorul ieşean în industria tech Ilie Ghiciuc, cu scopul de a opera cele două proiecte Family Market dezvoltate în judeţul Iaşi.

IULIUS şi W&E Assets deţin cote egale de participare pentru ambele proiecte de retail de proximitate Family Market, în comuna Miroslava (zona metropolitană) şi în cartierul Bucium din Iaşi.

 „Ne diversificăm portofoliul de parteneri cu o nouă colaborare, de această dată româno-americană, ce reprezintă o confirmare a calităţii proiectelor IULIUS şi a atractivităţii lor pe piaţa investiţională. IULIUS construieşte proiecte pentru a le deţine şi opera, iar astfel de parteneriate ne ajută în susţinerea viitoarelor planuri de dezvoltare. Este parte din strategia noastră de a contribui la atractivitatea pieţei româneşti, cooptând noi parteneri, cu acelaşi apetit pentru investiţii durabile şi nespeculative. Avem încredere în noul parteneriat şi, cu siguranţă, vom continua să facem ceea ce ştim cel mai bine, să contribuim la dezvoltarea oraşelor României ”, a spus Iulian Dascălu, preşedintele grupului IULIUS.

W&E Assets este un parteneriat de investiţii fondat de Cocanougher Family Office, cu operaţiuni în SUA, şi antreprenorul ieşean în industria tech Ilie Ghiciuc. Cocanougher Family Office investeşte în diverse domenii, preponderent în Texas, de la dezvoltări real estate comerciale şi rezidenţiale, operaţiuni agricole şi din sfera resorturilor, până la construcţia conductelor industriale, redevenţe în domeniul resurselor minerale, tehnologie şi investiţii în bursă.

Ilie Ghiciuc este un antreprenor originar din Iaşi, fondator al companiei tech Thinslices, înfiinţată în urmă cu 10 de ani, care are în prezent operaţiuni în Iaşi, Berlin, Lisabona şi Londra. Recent intrat pe piaţa din România, W&E Assets are planuri de extindere în Europa, vizând investiţii cheie în retail, energie şi alte industrii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO