Companii

O săptămână pe litoralul românesc, de la 40 de euro, până pe 15 iunie

O săptămână pe litoralul românesc, de la 40 de euro, până pe 15 iunie

Autor: Liviu Iancu

06.05.2011, 15:15 353

Asociaţia Litoral-Delta Dunăriianunţă începerea în prima săptămână a lunii mai a ediţiei deprimăvară a programului "Mini preţuri de vacanţă - Litoralul pentrutoţi", preţurile pentru un pachet de şase nopţi de cazare fiindcuprinse între 179 lei la hotelurile de o stea şi 549 lei la cincistele.

Programul este susţinut şipromovat de către Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT)şi patronatele hoteliere de pe litoral.

Tarifele reduse sunt valabile înperioada 3 mai - 14 iunie.

Un pachet de şase nopţi la unhotel de două stele costă 209 lei de persoană fără mic dejun şi 279lei cu mic dejun, la trei stele - 249 lei fără mic dejun şi 379 leicu mic dejun inclus, în timp ce la patru stele, preţul unui pachetde şase nopţi, cu mic dejun inclus, costă 439 de lei depersoană.

"Turiştii care cumpără acestpachet beneficiază de un vouchet de atracţii, care presupuneintrare gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic dinzona Dobrogea, cum ar fi complexul muzeal de Ştiinţe ale Naturii,Microrezervaţia Delta Dunării, Planetariu, Muzeul de Istorie şiArheologie, Muzeul Adamclisi şi Cetatea Histria", se arată într-uncomunicat al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO