Companii

O clădire a lui Patriciu, scoasă la licitaţie de lichidator

O clădire a lui Patriciu, scoasă la licitaţie de...

Autor: Cristina Cuncea

21.03.2013, 00:04 1462

Imobilul de birouri Evo Center One din Pipera deţinut de omul de afaceri Dinu Patriciu este scos la vânzare prin licitaţie publică la un preţ de pornire de 1,45 milioane de euro după ce firma prin intermediul căreia este operată clădirea, CHF Investiţii, a intrat în faliment.

Clădirea făcea parte din portofoliul fondului de investiţii britanic Fabian, preluat de omul de afaceri Patriciu la finalul anului 2008.

Evo Center One a fost dezvoltată de compania Adama, fiind finalizată în anul 2006 şi achiziţionată în anul 2007 de Fabian pentru 4,9 milioane de euro.

Evo Center One are o suprafaţă închiriabilă de circa 2.000 de metri pătraţi.

Potrivit lichidatorului judiciar al firmei C.H.F. Investiţii, CII Melinte Răzvan, imobilul este gol de la intrarea în faliment, respectiv luna septembrie a anului trecut.

Declanşarea procedurii de faliment a fost decisă la solicitarea firmei, care potrivit datelor publicate de Ministerul Finanţelor Publice avea în 2010 datorii de 25 milioane de lei şi pierderi de 8 milioane de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO