Companii

Niculae Duşu, Celco: „Dacă până acum era o problemă găsirea forţei de muncă calificate sau necalificate, acum întâmpinăm dificultăţi în a o menţine“. Toate rezultatele Celco din 2023 sunt pe scădere faţă de anul anterior, atât valoric, cât şi cantitativ, la toate produsele

ANTREPRENORI LOCALI

Niculae Duşu, acţionar Celco: Nu mai sunt atât de mulţi aplicanţi pe un post, multe meserii sunt pe cale de dispariţie şi atunci nu prea ai ce recruta.

Niculae Duşu, acţionar Celco: Nu mai sunt atât de mulţi aplicanţi pe un post, multe meserii sunt pe cale de dispariţie şi atunci nu prea ai ce recruta.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.02.2024, 15:00 52097

Anul 2023 a însemnat pentru Celco şi demararea mai multor investiţii, cele mai multe vizând reducerea amprentei de carbon în toate sectoarele în care activează compania.

Păstrarea forţei de muncă a devenit, în construcţii, o problemă mai mare decât identificarea ei, spune Niculae Duşu, antreprenorul care deţine firma producătoare de materiale Celco.

„Dacă până acum era o problemă găsirea forţei de muncă calificate sau necalificate, acum întâmpinăm dificultăţi în a menţine forţa de muncă, încercând  să găsim diverse soluţii  pentru a păstra personalul din producţie. Anul 2023 l-am încheiat cu un număr de 262 de angajaţi, mai puţin cu 8% faţă de anul precedent“, spune Niculae Duşu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO