Mihai Croitoru a moştenit spiritul antreprenorial de la tatăl său, care a pariat pe rând după Revoluţie pe businessuri cu confecţii, materiale de construcţii, servicii hoteliere şi în domeniul consultanţei şi managementului în industria alimentară, astfel că a dezvoltat o fabrică de apă în localitatea Cheia (jud. Prahova), care îmbuteliază apă minerală naturală şi apă de izvor.
A mers mai întâi la laboratoare pentru a analiza apa din zona Cheia, a obţinut de la Agenţia pentru Resurse Minerale un permis de prospecţiune pe o suprafaţă de 9 km pătraţi în zona Ciucaş, (jud. Prahova), iar ulterior a obţinut permisul de explorare şi exploatare pentru sursa de apă minerală naturală KEIA, Izvorul Zăganului.
„În anul 2008 am început investiţia în construcţia fabricii de îmbuteliere pe o suprafaţă construită de peste 3.000 de metri pătraţi care a fost finalizată în luna august, moment în care s-au îmbuteliat primele produse. Investiţia iniţială s-a ridicat la circa 6 milioane de euro“, a spus Mihai Croitoru, director general al societăţii Nicoltana, care deţine brandul Keia. Compania are 65 de angajaţi la fabrica din Cheia şi în birourile din Bucureşti.