Companii

Mihai Anghel trimite vinurile din Segarcea în China şi ţările nordice

Mihai Anghel

Mihai Anghel

Autor: Cristina Roşca

09.11.2015, 00:07 1466

Domeniile Coroanei Segarcea, pro­ducător de vinuri deţinut de Mihai Anghel - proprietarul grupu­lui Cerealcom Dolj, realizează 10% din business la export, principalele pieţe pentru companie fiind China şi ţările din nordul Europei.

El a mers în Hong Kong la târgul internaţional de vinuri şi băuturi alcoolice în căutare de parteneri de export pentru piaţa asiatică.

„Exportăm deja în China şi vrem să creştem, motiv pentru care an de an participăm la târguri, eva­luăm posibilităţi de busi­ness. Anul acesta mai mer­gem şi la ProWine în Shanghai, iar anterior am fost la Londra, la Düsseldorf“, a declarat an­tre­prenorul.

Domeniile Coroanei Segarcea a înregistrat afaceri de circa 24 mil. lei anul trecut.

În primele nouă luni ale anului, producătorul a avut afaceri mai mari cu 21%, astfel că se apropie de un rulaj de 30 de milioane de lei anul acesta.

Compania deţine circa 300 de hectare de vi­ţă-de-vie în judeţul Dolj. Antreprenorul a di­rec­ţio­nat fonduri de circa 40 de milioane de euro în ulti­mii zece ani în podgoria de la Segarcea, bani in­vestiţi în replantarea vi­ţei-de-vie, dar şi în reteh­no­logizarea liniei de pro­ducţie a vi­nului. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO