Companii

Mihaela Ichim, director general, THR Marea Neagră: Ne gândim pe viitor să schimbăm modelul de business şi să poziţionăm hotelurile pe segmentul de balneo, astfel vom putea prelungi sezonul estival

Mihaela Ichim, director general, THR Marea Neagră: Ne...

Autor: Miruna Diaconu

20.11.2023, 17:40 203

THR Marea Neagră a convocat acţionarii pentru aprobarea divizării parţiale pentru a transfera hotelurile low cost pe o nouă companie, iar THR să rămână cu hotelurile de trei şi patru stele.

Mihaela Ichim, directorul general al companiei THR Marea Neagră, spune că are în plan, pe viitor, să schimbe modelul de business al companiei şi să poziţio­neze hotelurile din admi­nis­trarea THR pe seg­mentul de balneo maritim, pentru a creşte perioada sezonului estival.

„Ne gândim la pro­iecte de schimbare a des­tinaţiei, ca să nu mai fie strict turistice pentru se­zonul de vară care acum e de circa două luni şi jumă­tate. Poate vom merge cu un proiect să îl propunem acţionarilor să le schimbăm modelul de business şi să le facem balnear maritim, să aibă o destinaţie de prevenţie, cu o bază de tratament, pentru că noi avem licenţă pe apa sulfuroasă şi pe apa de mare“, spune Mihaela Ichim.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO