Companii

Mercer renunţă la colaborarea cu firma locală Consulteam pentru studiile salariale

Mercer renunţă la colaborarea cu firma locală...

Autor: Adelina Mihai

23.09.2015, 16:17 745

Gigantul global în sectorul resurselor umane Mercer, care a realizat în ultimii 10 ani studii salariale în România prin intermediul companiei locale Consulteam, va înceta colaboarea cu această companie la finalul anului, urmând să intre direct pe piaţă.

„A fost o decizie luată la nivel regional, acelaşi lucru se va întâmpla şi în Bulgaria, Serbia, Bosnia, Macedonia sau Rusia, unde modelul de business era similar. Este un semnal  că ne-am făcut bine treaba, întrucât businessul din regiune al Mercer a crescut suficient de mult încât să justifice prezenţa lor directă pe plan local”, a explicat Oana Botolan Datki, South East Europe managing partner al Con­sul­team, care conduce o companie cu afaceri de peste un milion de euro anul trecut. Ea a anunţat totodată lansarea unei noi platforme de design organizaţional de către Consulteam, care va include servicii de evaluare şi analiză a posturilor sau a planurilor de carieră, precum şi realizarea de studii salariale (în sectoare precum IT&C, centre de suport sau în retail).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO