Companii

Medicul Andrei Ciucă, fondatorul clinicii Prevent din Alba Iulia, deschide două noi unităţi şi ţinteşte dublarea afacerilor în 2021

Noua clinică Prevent, un proiect greenfield, va funcţiona într-un spaţiu de 750 mp în Alba Iulia.

Noua clinică Prevent, un proiect greenfield, va funcţiona într-un spaţiu de 750 mp în Alba Iulia.

Autor: Georgiana Mihalache

11.12.2020, 19:15 475

♦ Investiţia iniţială în prima clinică Prevent a fost de 320.000 de euro, bani proveniţi din programe de finanţare Start-Up Nation şi din surse proprii.

Businessul Prevent din Alba Iulia, ce ope­rează o clinică de cardiologie, se ex­tinde cu încă două unităţi care vor primi pacienţi din primele luni ale anului 2021. Afacerea a fost lansată în 2019 de Andrei şi Ioana Ciucă, de profesie medici.

Cele două deschideri vor dubla businessul anul viitor, antreprenorii ţintind afaceri de până la 1 milion de lei, din calculele  făcute de ZF.

„Suntem în faze avansate cu noua clinică construită de la zero. Anul 2020 ne-a prins cu două investiţii în desfă­şu­rare la momentul lockdown-ului, dar cu toate astea ne-am atins targetul datorită fap­tului ca am oferit o variantă reală sis­te­mului de stat care din păcate a devenit inac­cesibil pentru pacienţi“, a spus me­dicul Andrei Ciucă, fondatorul Prevent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO