Medicul Andrei Ciucă, fondatorul clinicii Prevent din Alba Iulia, deschide două noi unităţi şi ţinteşte dublarea afacerilor în 2021

Autor: Georgiana Mihalache 11.12.2020

♦ Investiţia iniţială în prima clinică Prevent a fost de 320.000 de euro, bani proveniţi din programe de finanţare Start-Up Nation şi din surse proprii.

Businessul Prevent din Alba Iulia, ce ope­rează o clinică de cardiologie, se ex­tinde cu încă două unităţi care vor primi pacienţi din primele luni ale anului 2021. Afacerea a fost lansată în 2019 de Andrei şi Ioana Ciucă, de profesie medici.

Cele două deschideri vor dubla businessul anul viitor, antreprenorii ţintind afaceri de până la 1 milion de lei, din calculele  făcute de ZF.

„Suntem în faze avansate cu noua clinică construită de la zero. Anul 2020 ne-a prins cu două investiţii în desfă­şu­rare la momentul lockdown-ului, dar cu toate astea ne-am atins targetul datorită fap­tului ca am oferit o variantă reală sis­te­mului de stat care din păcate a devenit inac­cesibil pentru pacienţi“, a spus me­dicul Andrei Ciucă, fondatorul Prevent.