Companii

Marii angajatori din Iaşi vin la dezbaterea ZF HR Insider de miercuri

Începând cu acest an, dezbaterile HR Insider se organizează şi regional. Astfel, dacă în aprilie a avut loc un eveniment HR Insider la Cluj, în mai s-a organizat unul la Timişoara, iar în această săptămână va avea loc o dezbatere la Iaşi.

Începând cu acest an, dezbaterile HR Insider se organizează şi regional. Astfel, dacă în aprilie a avut loc un eveniment HR Insider la Cluj, în mai s-a organizat unul la Timişoara, iar în această săptămână va avea loc o dezbatere la Iaşi.

Autor: Adelina Mihai

22.06.2015, 00:04 221

Ziarul Financiar organizează miercuri 24 iunie la Iaşi cea de-a 18-a ediţie a HR Insider, o dezbatere lunară destinată domeniului resurselor umane, realizată până în prezent în Bucureşti, în Cluj şi în Timişoara de ZF Corporate, serviciul profesional de ştiri de business al Ziarului Financiar.

La eveniment vor participa, pentru a discuta despre cele mai noi tendinţe ale pieţei muncii din regiune, directori de HR, consultanţi şi manageri din cadrul celor mai mari angajatori din zonă. „Cum se poate reduce şomajul din regiunea Moldovei şi care sunt planurile de viitor ale angajatorilor din zonă?“ este tema centrală a eveni­mentului, la care vor participa în calitate de speakeri Veronika Vădean, HR manager al producătorului de com­ponente auto Delphi, Ioan Nani, directorul general al produ­cătorului de me­di­ca­mente Antibiotice, Ciprian Ouatu, con­sultant în cadrul firmei de training As­cendis, Theodor Iri­mescu, HR executive în cadrul com­paniei de servicii SCC Services, Oana Lungu, hu­man resources/site ma­nager în cadrul com­pa­niei de consultanţă Atexis, şi Iulian Man­galagiu, CEO al pro­du­că­to­rului de cărămizi Brikston.

Cele mai importante concluzii ale dezbaterii vor fi publicate pe www.zfcorporate.ro, secţiunea Profesii, iar un rezumat al discuţiilor va fi prezentat şi în ediţia print a Ziarului Financiar.

Printre obiectivele întâlnirii de la Iaşi se numără identificarea principalelor tendinţe de pe piaţa muncii din zona Moldovei (previziuni de angajare, şomaj, creşteri salariale, nevoi de instruire etc.), prezentarea consecinţelor pe care le-a avut migraţia populaţiei în străinătate pentru piaţa muncii, precum şi găsirea unor soluţii pentru creşterea numărului de oameni specializaţi în meserii cerute  de companiile din zonă sau elaborarea unor prognoze privind nevoile de pe piaţa muncii din Iaşi/regiunea Moldovei în următorii 10 ani şi a unor recomandări privind îmbu­nătăţirea sistemului de învăţământ.

Peste 100 de directori de resurse umane, directori generali, consultanţi, traineri sau headhunteri au participat la primele 17 ediţii ale HR Insider, un eveniment organizat pentru prima dată de ZF Corporate în 2013 cu scopul de a aduce cititorilor noutăţile şi tendinţele din sfera profe­sioniştilor din domeniul resurselor umane.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO