Companii

Marian Pîrvu, Wetterbest: Am devenit furnizori de acoperişuri pentru mai multe ansambluri de case de lângă Bucureşti, dar şi din restul ţării

Marian Pîrvu, Wetterbest: Am devenit furnizori de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.04.2021, 20:15 282

♦ Anul trecut, Wetterbest a înregistrat o creştere de 20% a afacerilor faţă de anul precedent, când raportase venituri de 270 mil. lei ♦ Acelaşi ritm de creştere este estimat acum şi pentru 2021.

Producătorul de acoperişuri Wet­ter­­best vrea să acceseze pie­ţe noi la export, după ce anul tre­cut a de­venit parte a grupului in­ter­naţional Kingspan, în urma tran­zacţiei prin care TeraPlast şi-a vândut divizia Steel. „Ne-am concentrat pe piaţa internă până acum, dar vrem să creştem la export. Mo­mentan, vindem constant în Bulgaria şi Un­­garia, care aduc cam 5% din cifra de afa­ceri totală“, spune Marian Pîrvu, CEO al Wetterbest.

Compania se află în acest moment în pro­c­es de integrare în grupul Kingspan, un pro­­ces început la 1 martie 2021, care se va în­­tinde pe o durată de trei luni şi care presu­pu­ne alinierea la procedurile de lucru ale grupului irlandez.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO