Companii

Managementul privat de la CFR SA a început curăţenia de primăvară la Gara de Nord

Managementul privat de la CFR SA a început curăţenia...

Autor: Mirabela Tiron

06.04.2013, 19:58 2744

Grecul Dimitris Sophocleous, 46 de ani, de profesie economist, care a preluat ca manager privat conducerea CFR SA, ce administrează 15.000 de kilometri de cale ferată, spune că a demarat reorganizarea companiei de stat prin găsirea unei soluţii pentru furturile de componente de cale ferată, renegocierea contractelor cu furnizorii, eliminarea „punctelor negre“ din Gara de Nord şi eficientizarea echipei de ma­nagement.

Noul manager spune că îi place spiritul clădirii Gării de Nord şi vrea să realizeze câteva schimbări pentru ca gara să aibă un aspect mai plăcut. De la venirea lui la conducerea companiei au fost puse scaune noi pe peroanele gării şi vor fi schimbate şi coşurile de gunoi, după ce în ultimii ani, pe peroane pasagerii găseau doar scaune rupte şi murdare. Mai mult, el va uniformiza aspectul chioşcurilor din gară, pestriţe la momentul de faţă.

„Vom uniformiza şi chioşcurile din gară, vreau să arate precum unele de epocă pentru a se potrivi cu spiritul clădirii gării“. El a mai spus că angajaţii gării vor fi mai atenţi la întreţinerea şi asigurarea curăţeniei în gară, iar la vară vor fi văruiţi şi pereţii de la casele de bilete.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO