Companii

Lanţul de restaurante de tip fast-food Mesopotamia are 25 mil. lei pentru investiţii. Extinderea reţelei şi digitalizarea ei, principalele proiecte. Compania Set Corporation, cea care operează reţeaua Mesopotamia, a obţinut anul trecut afaceri de 218 mil. lei, aproape duble faţă de 2021

Reţeaua Mesopotamia numără peste 60 de restaurante, cele mai multe în România, dar şi unul în Budapesta, Ungaria.

Reţeaua Mesopotamia numără peste 60 de restaurante, cele mai multe în România, dar şi unul în Budapesta, Ungaria.

Autor: Cristina Roşca

15.06.2023, 17:30 333

Pentru 2023, ţinta e o creştere de 19% a businessului ce numără astăzi peste 60 de restaurante.

Lanţul de restaurante de tip fast-food Mesopotamia are în plan deschiderea de noi localuri pe piaţa din România şi Ungaria, a­cesta fiind cel mai important pro­iect de investiţii al companiei con­trolate de antreprenorul Sebastian Tătărîngă, ce numără astăzi mai bine de 60 de unităţi.

„Cel mai important proiect de investiţii este reprezentat de extin­derea şi deschiderea de noi localuri în România şi nu numai. Avem în plan să inaugurăm o serie de noi res­taurante în spaţii strategice, inclusiv în Bucu­reşti, Craiova, Arad, Alba Iulia şi Bu­dapesta, capitala Ungariei. Această extin­dere ne va per­mite să consolidăm poziţia noastră în prin­cipalele oraşe din România şi să ducem gustul de curcan rotisat (produsul fanion al compa­niei – n.red.) către un public cât mai mare“, spun oficialii de la Mesopotamia, fără a oferi cifre exacte privind numărul de deschideri.

În total, compania şi-a bugetat pentru 2023 investiţii în valoare de 25 mil. lei, suma fiind uşor mai mică decât cea de anul trecut, care a depăşit pragul de 30 mil. lei. Pe lângă expansiune, care a fost şi principalul proiect de investiţii din 2022, Mesopo­ta­mia a­minteşte alte două în acest an, conso­lidarea brandului şi digitalizarea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO