Companii

Lanţul Diverta aşteaptă vânzări mai mari cu 7% la jucării în decembrie

Lanţul Diverta aşteaptă vânzări mai mari cu 7% la jucării în decembrie

Foto: Victor Ciupuliga

Autor: Mirabela Tiron

07.12.2011, 11:51 180

Lanţul Diverta, controlat de omul de afaceri Octavian Radu, aşteaptă o creştere cu 5-7% a veniturilor faţă de decembrie anul trecut din vânzarea de jucării.

"Principalul sezon este cel al sărbătorilor de iarnă, iar pentru această perioadă s-au pregătit o serie de evenimente specifice. De asemenea, am amenajat un concept special Disney unde se regăsesc toate licenţele acestui brand şi care va uşura căutările şi alegerea acestor produse", a declarat Flaviu Pastor, directorul de marketing şi de relaţii publice al Diverta.

El a menţionat că în oferta pentru acest sezon se găsesc multe produse de import care sunt în tendinţele internaţionale ale sezonului.

"Oferta este segmentată pentru toate gusturile şi bugetele. Ca noutăţi avem păpuşa Maria, gama unicornului Sparkle, jocuri de societate (Carcasson, Coloniştii din Catan), colecţiile noi Lego şi Hasbro (My Little Poney, Beyblade)", a spus el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO