Companii

La începutul anului era doar o groapă cu zăpadă. Acum mallul “corporatiştilor” arată aproape finalizat la exterior. Când va fi gata?

Viitorul Mall Promenada

Viitorul Mall Promenada

Autor: Cristi Moga

25.12.2012, 22:01 226

Strabag şi Raiffeisen Evolution au avansat rapid în acest an cu lucrările la mallul Promenada din nordul Capitalei, proiect care în luna februarie era format dintr-o groapă acoperită cu zăpadă, iar în prezent la exterior arată aproape finalizat.

Mallul “corporatiştilor”, cum poate fi denumit, datorită faptului că se află în mijlocul uneia dintre cele mai puternice zone de birouri din oraş, va fi însă deschis de-abia în toamna anului viitor, în condiţiile în care lucrările la interiorul unui centru comercial şi la amenajarea magazinelor pot dura la fel de mult ca cele de structură.

Promenada va avea o suprafaţă închiriabilă de 35.000 de metri pătraţi (cam cât are Bucureşti Mall), iar printre chiriaşii proiectului se numără Billa, Inditex, C&A, H&M şi, potrivit celor mai recente date din piaţa de retail, Peek & Cloppenburg va avea de asemenea un magazin în proiect.

La parter a fost prevăzută o parcare cu 1.300 de locuri, iar pe acoperiş va fi amenajată o terasă. Proiectul va dispune de un centru de fitness şi sală de bowling, dar nu va avea cinematograf, potrivit informaţiilor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO