Companii

La fotbal se pricepe, la afaceri nu: Mircea Lucescu îşi închide agenţia de turism după 12 ani de activitate

 La fotbal se pricepe, la afaceri nu: Mircea Lucescu îşi închide agenţia de turism după 12 ani de activitate
01.07.2010, 14:17 52

Agenţia de turism Neli Voyages, care aparţinea familieiantrenorului de fotbal Mircea Lucescu şi funcţiona din anul 1998, afost dizolvată recent, din cauza pierderilor înregistrate înultimii ani, informează MediafaxBusiness.

Toate activele rămase după plata creditorilor vor intra înposesia acţionarilor, se arată într-un anunţ al firmei.

Surse din cadrul foştilor angajaţi ai firmei au declarat pentrucă acţionarii au decis să închidă din cauza pierderilor pe careaceasta le-a înregistrat în ultimii ani.

"Din 2007, firma a intrat pe pierderi, iar acestea erauacoperite de acţionari, care aduceau bani de acasă. Din acestmotiv, familia Lucescu a decis să renunţe la această activitate",au spus sursele citate.

Potrivit datelor disponibile pe pagina de internet aMinisterului Finanţelor, Neli Voyages a înregistrat în anul 2006 ocifră de afaceri de 4,38 milioane de lei şi un profit net de 16.465lei, pentru ca un an mai târziu afacerile să scadă la 3,5 milioanede lei şi firma să înregistreze pierderi de 138.000 de lei. Citiţimai multe pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO