Companii

Israelienii de la Danya Cebus investesc puternic în rezidenţial. Compania are în derulare trei proiecte în Bucureşti şi unu lângă Timişoara

Denya Forest este un proiect rezidenţial aflat în vecinătatea parcului natural Pădurea Verde şi a zonei rezidenţiale din comuna Dumbrăviţa, lângă Timişoara.

Denya Forest este un proiect rezidenţial aflat în vecinătatea parcului natural Pădurea Verde şi a zonei rezidenţiale din comuna Dumbrăviţa, lângă Timişoara.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.02.2024, 00:07 274

♦ Dincolo de proiectele în care este şi investitor, Danya Cebus se ocupă de construcţia AFI Loft, o clădire de birouri dezvoltată de AFI Europe lângă mallul AFI Cotroceni din Capitală.

Constructorul israelian Danya Cebus, care a ridicat mallul AFI Cotroceni din Bucureşti, are în diferite stadii de dez­voltare patru proiecte rezi­den­ţiale proprii, localizate în Capitală şi lângă Timişoara. Denya Forest din Timi­şoara, Denya Lake, Denya Pipera şi Denya Corbeanca din Bucureşti sunt cele patru ansambluri care adaugă câteva mii de locuinţe noi pe harta Capitalei şi a împrejurimilor oraşului de pe Bega.

„Denya Forest este un proiect rezi­denţial aflat în vecinătatea parcului natural Pădurea Verde şi a zonei rezidenţiale din comuna Dumbrăviţa. Prima fază, constând în primele trei clădiri, a început în urmă cu trei ani, fiind vorba despre un total de 350 de apartamente. Două clădiri au fost deja predate şi ocupate integral, iar a treia va fi livrată până la sfârşitul anului 2024. În paralel, etapa a doua a acestui proiect a fost demarată în ianuarie 2024. Alte patru clădiri, cu un total de 420 de apartamente, vor fi gata pentru vânzare pe măsură ce vor fi finalizate, în următorii doi-trei ani“, spune Shlomi Mintzer, CEO al Danya Cebus Ro­mânia. El nu a precizat valoarea la care se ridică toate aceste investiţii.

În Bucureşti, com­pania investeşte în proiectul Denya Lake din zona de nord a oraşului, pe ma­lul lacului Pipera, pe un teren de 26.000 de metri pătraţi. La începutul anului 2024, Danya Cebus a început demersurile şi pentru Denya Pipera, unde are deja un PUZ aprobat şi aşteaptă autorizaţia de construire. Proiectul se întinde pe o suprafaţă construită suprateran de 85.000 de metri pătraţi şi va avea 900 de apartamente, fiind situat în apropierea Şcolii Americane. Complexul va cuprinde 49 de clădiri cu un regim de înălţime de la P plus 4 la P plus 7. Un alt proiect - Denya Corbeanca - se află în eta­pele de avizare şi va in­clude 350 de vile cotate în categoria de lux.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO