Companii

Imoinvest face un bloc de locuinte la Cluj de 5 milioane de euro

21.10.2004, 00:00 118

Compania Imoinvest, membra a grupului Imofinance, are in derulare, in diverse etape, patru proiecte in valoare totala de aproximativ 20 de euro privind construirea de locuinte in municipiile Cluj Napoca si Sibiu.
Compania va realiza, in Cluj, un bloc cu 132 de apartamente de doua sau trei camere, cu o suprafata desfasurata pe 13 nivele - subsol, demisol, parter si zece etaje. Proiectul are o valoare de cinci milioane de euro.
"Finisajele cuprind parchet in camere, gresie, faianta in bai si bucatarii, geamuri termopan,  vopsitorii lavabile la un standard normal de calitate cu materiale moderne. Terenul pe care se edifica blocul este proprietatea Imoinvest, care va asigura si finantarea executiei. Sintem la faza de licitatie a executiei, termenul de realizare urmind sa fie comunicat dupa incheierea contractului de antrepriza", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mona Tobias, director in grupul Imofinance.
Un alt proiect, cu o valoare estimata la aproximativ 10 milioane de euro, va fi derulat in apropierea orasului Cluj.
"Avem in lucru un proiect de ansamblu rezidential la 18 km de Cluj pe un teren aflat in proprietatea noastra, in suprafata de 10 hectare, pe care se studiaza variante posibile de arhitectura corelate cu piata actuala, pentru a se intra in faza de proiectare", a spus Tobias.
Imoinvest va da in folosinta, pina la sfirsitul anului, un imobil de locuinte cu sapte nivele care va cuprinde 16 apartamente de doua, trei sau patru camere. Proiectul are o valoare de un milion de euro.
Judetul Cluj nu este singura destinatie a investitiilor Imoinvest privind constructia de locuinte. Compania deruleaza si in Sibiu un asemenea proiect, cu o valoare de circa patru milioane de euro.
"Proiectele de pina acum se realizeaza pe terenuri proprietatea societatii, dar nu excludem asocieri sau alte variante de colaborare cu proprietari de terenuri in vederea dezvoltarii imobiliare", a mai spus Tobias.
Grupul Imofinance cuprinde companiile Imoinvest, responsabila de investitii prin achizitii si constructii imobiliare, si Imocredit, specializata in activitatile de sustinere financiara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO