Companii

Huennebeck: „Volumul lucrărilor de infrastructură va atinge în 2024 cel mai înalt nivel din ultimii cinci ani“

Huennebeck: „Volumul lucrărilor de infrastructură va...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.01.2024, 00:06 3116

Compania germană Huennebeck, care furnizează sisteme de cofrare şi eşafodaj pentru domeniul construcţiilor, vrea să-şi accelereze prezenţa în zona de infrastructură, fiind un furnizor mai activ de cofraje pentru proiecte de acest tip.

„Vrem să continuăm expansiunea departamentului de infrastructură al diviziei de cofraje Huennebeck România, deoarece preconizăm o creştere a ponderii proiectelor de infrastructură în cadrul companiei noastre. (...) Anticipăm că volumul lucrărilor de infrastructură în 2024 va atinge cel mai înalt nivel din ultimii cinci ani“, spune Mircea Georgescu, managing director la Huenebeck România.

De altfel, şi în 2023 divizia de cofraje a companiei a înregistrat rezultate bune, în special pe linia proiectelor de infrastructură. Rata medie anuală de creştere a fost de peste 10%.

În prezent, ponderea infrastructurii este de peste 30% în cifra de afaceri a Huennebeck România, care în 2022 ajunsese la 112 milioane de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO