Companii

Hotelul Internaţional din Sinaia: „Am finalizat anul trecut cu afaceri mai mari cu 15%, peste jumătate din încasări au venit din evenimente şi food & beverage“

Hotelul avea 100 de angajaţi anul trecut.

Hotelul avea 100 de angajaţi anul trecut.

Autor: Mirabela Tiron

13.02.2024, 00:05 149

Hotelul are 180 de camere, trei restaurante şi opt săli de conferinţă, iar în 2022 raporta afaceri de 37,4 mil. lei  Cei  mai activi clienţi pe organizarea de conferinţe, congrese, evenimente sunt cei din farma, agro, IT şi băncile.

Hotelul de patru stele Internaţional din Sinaia, una dintre cele mai mari unităţi din staţiunea montană, cu o capacitate de 180 de camere, la care deţine acţiuni familia fostului preşedinte ASF Dan Radu Ruşanu, a finalizat anul trecut cu afaceri în creştere cu 15% faţă de nivelul de 37,4 mil. lei raportat anul anterior, potrivit oficialilor companiei şi datelor de la mfinante.ro.

„Anul trecut peste jumătate din venituri au fost generate de eveni­mente şi segmentul de food & beverage. Cele mai active pe evenimente au fost companiile din farma, agro, IT şi domeniul bancar. Gradul mediu de ocupare al hotelului a fost de 60%“, a spus pentru ZF Marius Vînătoru, directorul de marketing al hotelului Internaţional din Sinaia. Hotelul are o capacitate de 180 de camere şi este clasificat la patru stele. Segmentul de conferinţe şi evenimente şi-a revenit anul trecut după ce în pandemie toate eveni­mentele au fost anulate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO