Companii

Hotelul de patru stele Zenith din Mamaia, controlat de fondul de investiţii RC2, pierderi de 7,8 mil. lei. Pentru 2021, RC2 estimează o rată medie de ocupare de 32%

Hotelul de patru stele Zenith, con­trolat de fondul de investiţii RC2, a raportat anul tre­cut pierderi de 7,8 mi­li­oane lei, con­form da­telor Mi­nis­­te­ru­lui de Fi­nanţe. Anul pan­de­mi­ei şi-a pus am­prenta asu­pra aface­ri­lor com­­pa­niei care ad­mi­­nis­trea­ză ho­te­lul din Ma­maia, cea mai popu­lară sta­ţiune de pe litoralul ro­mânesc, ast­fel că nive­lul pierderilor este aproa­pe de ni­velul veniturilor.

Compania Mamaia Resort Ho­tels a avut anul trecut afaceri de 8,6 milioane lei, în scădere cu 37% faţă de anul 2019, când veniturile companiei care administrează hote­lul au fost de 13,7 mil. lei. Anul 2020 însă nu este primul an când compania înregis­trea­ză pier­deri, în 2019 pier­­derile fi­ind de doar 263.000.

De ase­me­nea, nu­mărul an­­­gajaţilor s-a redus în 2020 la 86 de la 104 în 2019, con­form da­telor Mi­niste­ru­lui de Fi­nan­­ţe.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.