Companii

Hotelul boutique Belle Epoque din Constanţa a avut în 2020 un grad de ocupare de 50%: „Pentru anul acesta ne aşteptăm la o ocupare de 100%“

Hotelul boutique Belle Epoque din Constanţa a avut în...

Autor: Miruna Diaconu

30.04.2021, 17:45 211

♦ Hotelul din centrul istoric al Constanţei a fost deschis în 2016, iar proprietara unităţii de cazare are în plan achiziţionarea unei noi clădiri istorice pe care să o transforme într-un hotel.

Hotelul boutique Belle Epoque din Constanţa a fost deschis în urma unei investiţii de aproape 1 mil. euro, iar anul trecut gradul mediu de ocupare a fost de 50%, potrivit reprezentanţilor hotelului. Pentru anul acesta, proprietarii hotelului se aşteaptă ca gradul mediu de ocupare să fie de 100%.

„Belle Epoque Bou­tique şi-a deschis porţile în anul 2016. Este un small bou­tique luxury, găzduit de o clădire istorică, con­stru­ită în anul 1882, a apar­ţinut celei mai bogate fami­lii de greci din acea perioadă şi este prima casă cu auto­ri­za­ţie de construcţie. Acum cinci ani am încheiat un ca­pitol al carierei mele, am ocupat poziţii de conducere în do­meniul bancar, după care am hotărât că îmi pot des­chide o afacere cochetă, cumpărând un imobil ca acesta, unde să-mi pot primi oaspeţii“, spune Claudia Tudosescu, proprietara hotelului Belle Epoque din Constanţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO