Companii

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj- Napoca, grad de ocupare mediu de 65% în septembrie şi octombrie: „Suntem în grafic cu tot ce am bugetat şi vom finaliza anul cu afaceri de 7 milioane euro“

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj- Napoca,...

Autor: Mirabela Tiron

27.10.2023, 18:00 316

Cluj-Napoca este al doilea pol de business al ţării, dar se află şi în topul destinaţiilor ce atrag turişti datorită festivalurilor organizate, Untold şi Electric Castle.

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj- Napoca, dezvoltat de Winners Park Invest, deschis în iunie anul trecut, a avut un grad mediu de ocupare de 65% în septembrie şi estimează acelaşi nivel şi pentru octombrie.

„Suntem un hotel tânăr, iar acum suntem în grafic cu tot ce am bugetat. În septembrie am avut un grad mediu de ocupare de 65%, o lună foarte bună, iar pe octombrie ne apropiem de acelaşi grad de ocupare“, a declarat pentru ZF Nina Moldovan, preşedintele boardului Winners, compania care administrează hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca, deschis în vara anului trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO