Companii

Hidroelectrica estimează un profit de 1,13 mld. lei la nouă luni, plus 30%

Dosarul de insolvenţă al companiei a fost gestionat de firma Euro Insol, controlată de avocatul Remus Borza

Dosarul de insolvenţă al companiei a fost gestionat de firma Euro Insol, controlată de avocatul Remus Borza

Autor: Roxana Rosu

14.10.2016, 00:04 384

Hidroelectrica estimează pentru primele nouă luni ale anului un profit de 1,13 miliarde lei, în creştere cu 30% faţă de perioada similară a anului trecut, mizând pe 1,4 mi­liarde lei până la finele lui 2016.

De asemenea, compania estimează un profit brut de 93 de milioane de lei în septembrie, dublu faţă de aceeaşi pe­rioadă din 2015. În ceea ce priveşte producţia, Hidroelectrica a realizat în septembrie 1,1 TWh, ajungând la un total de  13,14 TWh în primele nouă luni ale anului, faţă de 12,49 TWh realizaţi în aceeaşi perioadă din 2015.

„Rezultatele înregistrate de Hidroelectrica sunt cu atât mai deosebite cu cât acestea sunt realizate pe fondul unei scăderi generalizate la nivelul primelor nouă luni din 2016 a preţurilor din piaţa de energie electrică faţă de anul 2015 şi se datorează măsurilor implementate cu succes de societate pe linia optimizării costurilor şi veniturilor precum şi a creşterii producţiei“, spun reprezentanţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO